Хмаро орієнтоване навчальне середовище, віртуалізація, мобільність - основні напрямки розвитку загальної середньої освіти ХХІ століття - Світлана Литвинова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Литвинова С.Г. Хмаро орієнтоване навчальне середовище, віртуалізація, мобільність - основні напрямки розвитку загальної середньої освіти ХХІ століття. У статті на основі узагальнення наукових результатів і дослідження стану впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес уточнено напрямки стратегічного розвитку загальної середньої освіти у ХХІ столітті.