Сучасний економіст як професійна мовна особистість: успіхи і проблеми становлення в умовах вищої економічної школи - Олена Семеног; Андрій Семеног (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Семеног О. М., Семеног А. Ю. Сучасний економіст як професійна мовна особистість: успіхи і проблеми становлення в умовах вищої економічної школи. У статті розглядаються окремі аспекти вияву мовної, термінологічної, комунікативно-прагматичної, текстової, дискурсивної компетенцій мовної особистості фахівця економічної сфери. Окреслюється вплив особистісних рис економіста як наставника на формування мовної особистості студента - майбутнього економіста.