مقایسه‌ی انگیزش موفقیت طلبی و قدرت طلبی در بین مدیران مدارس غیرانتفاعی و دولتی مقطع متوسطه شهر اهواز - سید محمد موسوی (Shahid Chamran University of Ahvaz, 2011)
هدف پژوهش حاضر مقایسه‌ی انگیزه موفقیت طلبی و قدرت طلبی در بین مدیران زن و مرد مقطع متوسطه با سابقه کار مختلف مدیریتی در شهر اهواز بود. در این مطالعه 120 مدیر (60 مدیر دبیرستان‌های دولتی و 60 مدیر دبیرستان‌های غیرانتفاعی) از بین کلیه‌ی مدیران چهار ناحیه آموزش و پرورش شهر اهواز به روش نمونه‌گیری تصادفی طبقه‌یی برگزیده شدند و به مقیاس‌های موفقیت طلبی و قدرت طلبی اقتباس شده پاسخ دادند. یافته‌ها نشان داد که: الف) بین مدیران مقطع متوسطه دولتی و غیرانتفاعی از نظر میزان انگیزه موفقیت طلبی و قدرت طلبی تفاوت معنادار دیده می‌‌شود، ب) بین مدیران زن و مرد با سابقه مدیریتی مختلف از نظر انگیزه‌های موفقیت طلبی و قدرت طلبی تفاوت دیده نمی‌شود.