Стан властивостей уваги баскетболістів студентської команди - І. П. Помещикова; Н. О. Пащенко; О. В. Кудімова (H.S. Skovoroda Kharkiv National Pedagogical University, 2016)
Анотація. Проаналізовано рівень властивостей уваги у баскетболістів студентської команди ХДАФК за допомогою коректурної проби Бурдона. Встановлено, що у середньому по групі показник стійкості уваги відповідає значенням 1,0±0,59 шкальної оцінки, що характеризує низьку стійкість уваги. Ключові слова: властивості уваги, баскетболісти, студентська команда, коректурна проба Бурдона. Аннотация. Проанализирован уровень свойств внимания у баскетболистов студенческой команды ХГАФК с помощью корректурной пробы Бурдона. Установлено, что в среднем по группе показатель устойчивости внимания соответствует значениям 1,0 ± 0,59 шкальной оценки, характеризующий низкую устойчивость внимания. Ключевые слова: свойства внимания, баскетболисты, студенческая команда, корректурная проба Бурдона. Abstract. The level of attention in properties student basketball team HDAFK using proofreading test Bourdon. Established that the average group rate stability of attention corresponds to the values 1,0 ± 0,59 BarChart estimates that characterizes poor sustained attention. Keywords: properties account, basketball, student team proofreading test Bourdon.