Підготовка студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів - А. О. Кравцова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Кравцова А. О. Підготовка студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів. У статті розглянуто питання підготовки студентів педагогічних факультетів до організації групової форми навчання учнів. Групова робота сприяє індивідуалізації процесу навчання, забезпечує використання знань у повному обсязі, підвищує відповідальність за кінцеві результати навчання.