Підготовка майбутнього вчителя початкових класів до патріотичного виховання в умовах оновлення початкової освіти - Тетяна Філімонова (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Філімонова Т. B. Підготовка майбутнього вчителя початкових класів до патріотичного виховання в умовах оновлення початкової освіти. У статті висвітлено теоретично обґрунтовані питання підготовки майбутніх учителів початкових класів до патріотичного виховання учнів в умовах оновлення початкової освіти. Розглянуто сутність поняття «підготовка майбутніх учителів початкових класів до патріотичного виховання учнів».