Проблема формування вмінь інтерпретувати «комп'ютерний» результат у підготовці вчителя фізико- математичного профілю - Олена Володимирівна Семеніхіна; Володимир Григорович Шамоня; Ольга Миколаївна Удовиченко; Артем Олександрович Юрченко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2015)
Семеніхіна О. В., Шамоня В. Г., Удовиченко О. М., Юрченко А. О. Проблема формування вмінь інтерпретувати «комп'ютерний» результат у підготовці вчителя фізико математичного профілю. У статті описано проблему формування умінь адекватно інтерпретувати результат, одержаний засобами ІТ. Зазначено про можливі шляхи її розв'язання: формування  теоретичних знань поряд з напрацюванням умінь критично оцінювати результат, аналізувати типові помилки, наводити контрприклади, використовувати тестові задачі тощо. Коротко описано досвід їх реалізації в підготовці вчителя фізико-математичного профілю.