Запобігання травматизму в процесі підготовки спортсменів - Ганна Мардар; Ірина Ячнюк (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
На основі даних диспансерного спостереження й опитування спортсменів ЧНУ виявлено найважливіші причини і профілактичні заходи для зменшення частоти спортивного травматизму.