Шляхи позбавлення від шкідливих звичок серед молоді засобами фізичної культури й спорту - Ігор Бакіко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглядаються шляхи позбавлення від шкідливих звичок серед підростаючого покоління засобами фізичної культури й спорту. Указується, що найкращим засобом позбавлення від шкідливих звичок є фізична культура та спорт.