Формування професійних знань у майбутніх перекладачів технічної літератури - Євгенія Пизіна (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Пизіна Є. В. Формування професійних знань у майбутніх перекладачів технічної літератури. У статті описано процес формування професійних знань у студентів ВТНЗ - майбутніх перекладачів технічної літератури із застосуванням інформаційно-комунікаційних технологій. Автор наводить конкретні приклади використовуваних нею форм, методів і прийомів навчання й описує отримані протягом педагогічного експерименту результати.