Pintura, una matèria interdisciplinària. Metodologies docents - Joaquim Cantalozella i Planas; Marta Negre i Busó (Universitat de Barcelona, 2009)
El grau de Belles Arts permet revisar les assignatures vinculades als tallers de creació i millorar-ne les metodologies docents. Pintura passarà a compartir espai amb les matèries de Dibuix, Escultura i més endavant Imatge. Així doncs, el que s'imposa és un aprenentatge basat en la interdisciplinarietat que pot arribar a proporcionar una major flexibilitat del coneixement. L'article presenta una sèrie de reflexions sobre la docència en els tallers de Pintura, dels dos primers cursos del grau, i tot un seguit de propostes metodològiques per millorar-la.