СОЦИАЛЬНО-ПСИХОЛОГИЧЕСКОЕ КОНСУЛЬТИРОВАНИЕ - USM ADMIN (Moldova State University, 2016)
CONSILIEREA SOCIAL-PSIHOLOGICĂ Articolul este dedicat examinării caracteristicilor şi problemelor privind consilierea social-psihologică ca una dintre principalele tehnologii de asistenţă socială în Rusia. Sunt abordate şi problemele ce vizează definirea conceptului de consiliere social-psihologică, privind dezvoltarea ei, raportul dintre aceasta şi consilierea clinico-psihologică. Acestea sunt tratate prin prisma relaţiilor umane, interacţiunii şi înţelegerii reciproce. Cuvinte-cheie: consiliere social-psihologică, psihoterapie, şamanism, vindecare, înţelegere reciprocă.