Els estudiants d'intercanvi i el control del problema del viatger de franc als treballs d'equip - Rosella Nicolini; José Luis Roig Sabaté (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2016)
L'experiència docent presentada en aquest estudi es porta realitzant des de el curs acadèmic 2012-2013 a la Facultat d'Economia i Empresa (FEiE) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). S'ha implementat un mecanisme d'autoavaluació per part dels estudiants quan duen a terme treballs en grup: es demana als estudiants la tramesa d'una declaració conjunta on s'indica la participació individual a la realització del treball de grup. Aquest mecanisme es concreta amb la introducció d'una norma que d'una banda serveix per a reduir els problemes de conflictivitat en la distribució de tasques i d'altra banda proporciona al docent elements qualitatius per l'atribució individual de la nota del treball de grup.