Соціально-педагогічний супровід молодої сім'ї, яка перебуває у стані кризи - Наталія Олексюк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Олексюк Н. С. Соціально-педагогічний супровід молодої сім'ї, яка перебуває у стані кризи. У статті охарактеризовано причини виникнення сімейних криз та виявлено чинники, що впливають на розвиток кризового стану в молодій сім'ї. Автором висвітлено особливості життєдіяльності молодої сім'ї у стані кризи, розкрито зміст соціально-педагогічного супроводу означеної категорії сімей. Обґрунтовано шляхи оптимізації соціально-педагогічної роботи з нею.