ТЕОРЕТИЧЕСКИЙ МАТЕРИАЛ УЧЕБНИКА КАК ФАКТОР РАЗВИТИЯ КОММУНИКАТИВНОЙ КОМПЕТЕНЦИИ УЧАЩИХСЯ (на материале предмета «Русский язык») - USM ADMIN (Moldova State University, 2011)
În acest articol este descris conţinutul teoretic al manualelor ca factor în dezvoltarea competenţei comunicative a elevilor (în baza disciplinei şcolare Limba rusă).