Звіт про проведення ІІІ Міжнародного наукового конгресу істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2019)
Звіт про проведення ІІІ Міжнародного наукового конгресу істориків фізичної культури «Історія фізичної культури і спорту народів Європи»