Проблеми формування валеологічних знань у навчально-виховному процесі школярів - Геннадій Навроцький (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті проаналізовано та узагальнено фактори й причини неефективного використання педагогічних засобів та методів, які б сприяли зміцненню здоров'я підростаючого покоління.