Якісна освіта як показник стану готовності педагогів до формування життєвої компетентності учнів - Вікторія Яковлєва (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Яковлєва В. А. Якісна освіта як показник стану готовності педагогів до формування життєвої компетентності учнів У статті визначені причини не сформованості життєвої компетентності учнів, проаналізовано рівень готовності випускників педагогічних ВНЗ до вирішення професійних завдань (зокрема, формування життєвої компетентності учнів), теоретично обґрунтувано зміст поняття «готовність педагога щодо формування життєвої компетентності учнів».