Шляхи формування читацьких інтересів молодших школярів - О. В. Компаній (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Компаній О. В. Шляхи формування читацьких інтересів молодших школярів. Поміж основних питань,що розглядає автор, є визначення теоретичних знань, окреслення умінь, характеристика вправ та етапів, які забезпечують процес розвитку читацьких інтересів.