Організація науково-дослідної роботи студентів - запорука розвитку інтелектуального творчого потенціалу майбутніх фахівців - Л. П. Байрак (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Байрак Л. П. Організація науково-дослідної роботи студентів - запорука розвитку інтелектуального творчого потенціалу майбутніх фахівців. Науково-дослідну роботу студентів у Гірничому технікумі ДВНЗ «КНУ» розглянуто як найбільш ефективний й активний складник технології навчання. НДР сприяє формуванню у студентів якості дослідника, вміння швидко і ефективно впроваджувати ті досягнення науки й техніки, які в конкретних умовах можуть забезпечити підвищення продуктивності і культури праці. Висвітлено організаційну структуру науково-дослідницької роботи студентів у Гірничому технікумі ДВНЗ «КНУ».