Experimentant els avantatges del treball en grup del professorat - Anna Plarromaní Català; M. Tura Puigvert; Roser Reina (Universitat Autònoma de Barcelona, 2009)
La constitució d'un grup de treball estable entre professors especialistes permet introduir innovacions en la pràctica docent de manera eficaç. La cooperació entre centres propers per realitzar activitats experimentals de llarg abast resol molts dels problemes de caràcter pràctic que sorgeixen en els centres de secundària.