Opname van tevredenheid van B.CUR.- finalejaarstudente aan die Randse Afrikaanse Universiteit - A M Lemmer; K Jooste; A C Botes (AOSIS, 2003)
The purpose of this study was to determine the satisfaction of the B Cur fourth-year students (2001) at the Rand Afrikaans University (RAU), in terms of their B Cur programme. Opsomming Die doel van die studie was om die B.Cur.-vierdejaarstudente aan die Randse Afrikaanse Universiteit (RAU), van die jaar 2001, se tevredenheid ten opsigte van hulle B.Cur.-program te bepaal. *Please note: This is a reduced version of the abstract. Please refer to PDF for full text.