Загальнолюдські моральні цінності майбутніх спортивних педагогів - Михайло Кричфалушій (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті аналізується сформованість у студентів - майбутніх спортивних педагогів − загальнолюдських моральних цінностей.