Itinerari ambiental per la conca de Tremp - Andreu Serés Aspax (Universitat Autònoma de Barcelona, 2007)
Es presenta un itinerari per la Conca de Tremp estructurat com un conjunt de parades en llocs precisos, amb abundants imatges preses "in situ", explicacions ajustades a cada lloc i qüestions i problemes relacionats amb cada parada. L'article fa referència a una pàgina web dissenyada per subministrar recursos per a que els docents de la matèria Ciències de la Terra i del Medi Ambient (Batxillerat) puguin realitzar una sortida de camp amb els seus alumnes.