Вплив інноваційної технології оптимізації фізкультурної освіти старших дошкільнят на показники їхньої фізкультурної освіченості й рівень захворюваності - Олександр Анатолійович Томенко; Анастасія Юріївна Старченко (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті представлено результати впливу інноваційної технології на показники фізкультурної освіченості старших дошкільнят. Дослідження показали, що за допомогою застосування засобів дитячого фітнесу в різних формах фізичного виховання можна розв'язати основні завдання фізкультурної освіти старших дошкільнят: покращити рівень елементарних знань із фізичної культури та життєво важливих рухових умінь і навичок, а також знизити рівень захворюваності.