Сучасні підходи до формування культури батьківства у взаємодії дошкільного навчального закладу з молодою сім'єю - Н. В. Вахняк (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2013)
Вахняк Н. В. Сучасні підходи до формування культури батьківства у взаємодії дошкільного навчального закладу з молодою сім'єю. У статті розкрито сучасні підходи педагогів ДНЗ до формування культури батьківства молодих сімей, основні параметри педагогічної культури, визначено рівні сформованості культури батьківства, виокремлено етапи педагогічної просвіти молодих сімей.