Інформація про ІV Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Фізична активність і якість життя людини» - Svitlana Indyka (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2020)
Інформація про ІV Міжнародну науково-практичну Інтернет-конференцію «Фізична активність і якість життя людини»