Теоретичні аспекти корекції прорушень сагітального профілю постави молодших школярів у процесі фізичного виховання - Вікторія Петрович; Олександр Бичук; Алла Альошина (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті висвітлено основні теоретичні аспекти корекції порушень сагітального профілю постави молодших школярів у процесі фізичного виховання. Запропоновано основні напрями проведення корегувальних заходів, розроблено алгоритм їх проведення й адекватні методи педагогічного контролю.