Anterior maksiller dişetinde yassı epitel hücreli karsinom olgusu: Vaka raporu - Canan Önder; İlkim Karadağ; Şıvge Kurgan; Hasan Behravan; Ömer Günhan (Ankara University, 2013)
Ağız mukozasının malign tümörlerinin yaklaşık %90'ı yassı epitel hücreli karsinom niteliği taşır. Yassı epitel hücreli karsinomlar ağız mukozasının her yerinde görülebilir. Bu olguda anterior maksiller dişetinde görülen yassı epitel hücreli karsinomun klinik ve histopatolojik özellikleri sunulmaktadır