Quin temps, aquest hivern! - Josep Enric Llebot; Joan Aliberas Maymí (Universitat Autònoma de Barcelona, 2010)
Aquest hivern no ha estat com els altres: hem tingut pluja durant molts dies. Això vol dir que s'ha aturat el canvi climàtic? Que hem deixat enrere els hiverns amb poca pluja? Suposa la solució del problema de la sequera?.