Enriquint la realitat: realitat augmentada amb estudiants d'Educació Social - Linda Castañeda Quintero; Isabel Gutiérrez Porlán; Maria del Mar Román García (Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, Universitat de València, 2014)
En aquest article presentem una experiència d'innovació educativa duta a terme amb estudiants de 1r de Grau en Educació Social en el marc de l'assignatura TIC en Educació Social. Presentem a continuació una descripció detallada de la tasca duta a terme, a més dels principals resultats que hem obtingut. Entenem que aquests resultats incideixen en la necessitat d'aprofundir en la importància de l'aprenentatge autònom, basat en un treball d'aprenentatge per tasques, que entengui als estudiants com a persones capaces d'emprendre tasques complexes que els portin al desenvolupament de processos cognitius superiors i de gran qualitat en el marc de la seva educació.