I etterpåklokskapens klare lys - Ellen Beate Hansen Sandseter; Kristian Nødtvedt Knudsen (Cappelen Damm Akademisk NOASP, 2023)
Oppsummerende tanker fra tidligere hovedredaktører i tidsskriftet, Ellen Beate Hansen Sandseter og Kristian Nødtvedt Knudsen.