Умови формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у навчально-виховному процесі ВНЗ - Олександр Сушенцев (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Сушенцев О. O. Умови формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у навчально-виховному процесі ВНЗ. Розглянуто проблему формування конкурентоздатності майбутніх електромеханіків у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації. Здійснено теоретичний аналіз науково-педагогічної літератури, присвяченої вивченню педагогічних умов формування конкурентоздатності фахівців в навчально-виховному процесі вищого навчального закладу