L'ús dels models moleculars per a l'aprenentatge de la formulació química inorgànica: una prova pilot a secundària - Bartolome Piza Mir (Universitat Autònoma de Barcelona, 2022)
Es presenta la descripció d'una experiència didàctica amb l'ús de models moleculars per a l'aprenentatge de la formulació química al cursos de l'educació secundària obligatòria. Els resultats mostren que hi ha un increment del seu aprenentatge i l'ús dels models moleculars permet una major comprensió d'aquesta àrea de la química en la que els estudiants solen presentar dificultats a causa de l'elevada abstracció d'aquests conceptes.