FEATURES OF THE ORIGIN AND DEVELOPMENT OF HYPOCHONDRIAL PERSONALITY DISORDERS - I.M. VYSNYUK (Alfred Nobel University Publisher, 2019)
У статті розглянуто основні причини виникнення іпохондричних розладів особистості. Проведено теоретико-методологічний аналіз проблеми підтримки професійної толерантності людини в аспекті її професійної безпеки. Напрями цього явища визначено в психологічній літературі. Відображено проблеми взаємозв'язку професійного забезпечення та психосоматичних розладів особистості в ситуації іпохондричної хвороби.