Вплив національних рухливих ігор на розвиток швидкості дітей 4 класу - Сергій Мудрик (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
Викладено результати впливу національних рухливих ігор на розвиток швидкості верхніх і нижніх кінцівок.