چالش‌های مدیران ورزشی در ایران - سید نصر‌اله سجادی; محسن بهنام; زهرا هاشمی (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف این پژوهش بررسی چالش‌های مدیران ورزش در ایران بود. روش تحقیق توصیفی و جامعه آماری شامل کلیه رؤسا و معاونین وزارت ورزش، رؤسای فدراسیون‌های ورزشی، رؤسا و دبیران کل کمیته ملی المپیک و ... بود. داده‌ها با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته 49 سوالی که به تأیید خبرگان رسیده بود، جمع‌آوری شدند و پایایی آن با استفاده از آزمون کرونباخ 90/0 بدست آمد. از آزمون‌های آماری توصیفی، تی تک متغیره و فریدمن برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده شد. نتایج آزمون تی تک متغیره نشان داد که منابع مالی و بودجه، منابع کالبدی، منابع فناوری اطلاعات و ارتباطات، سازمان‌های بین‌المللی، حضور تیم‌های ورزشی در رویدادهای بین‌المللی و همچنین آینده سازمان ورزشی خود در سطح بین‌المللی به عنوان چالش مدیران ورزش در ایران اعلام شدند. پس از شناسایی چالش‌ها، نتایج آزمون فریدمن نشان داد که چالش منابع مالی و بودجه، چالش‌ مدیران در مورد آینده سازمان ورزشی خود در سطح بین‌المللی و چالش منابع کالبدی به ترتیب به عنوان مهمترین چالش‌های مدیران ورزش در ایران می‌باشند. برای اداره تحولات و رویدادهای آینده اداره ورزش کشور تعیین چشم‌انداز و استراتژی یک ضرورت است و آن را می‌باید متخصصان، نخبگان و مدیران ورزش کشور تدوین نمایند.