Сутність і зміст дидактичної культури викладача вищого навчального закладу - Олена Синчишина (Khmelnytskyi Humanitarian-Pedagogical Academy, 2012)
У статті представлено обґрунтування сутності та змісту дидактичної культури викладача вищого навчального закладу.