Досвід магістерської підготовки з дисципліни "Методика викладання фізичного виховання у вищих навчальних закладах" в умовах кредитно-трансферної системи навчання - Андрій Огнистий; Катерина Огниста (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2017)
У статті розкрито структуру навчального курсу магістерської підготовки з фізичного виховання з погляду входження України в європейський освітній простір.