Роль навчальних дисциплін у формуванні саморефлексії майбутніх педагогів - Л. М. Кравець (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2012)
Кравець Л. М. Роль навчальних дисциплін у формуванні саморефлексії майбутніх педагогів. У статті з'ясовано поняття педагогічних технологій, використання яких здійснюється на засадах гуманістичного підходу до формування особистості студентів ВНЗ економічного профілю. Визначено основні проблеми їх номінального використання в навчально-виховному процесі.