Найважливіші аспекти мовної підготовки студентів лісотехнічного напряму навчання - Оксана Гриджук (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Гриджук О. Є. Найважливіші аспекти мовної підготовки студентів лісотехнічного напряму навчання. У статті обґрунтовано доцільність поглиблення мовної підготовки студентів лісотехнічного ВНЗ; окреслено основні аспекти цього процесу (термінологічний, лексикографічний, граматико-стилістичний, фахово-прикладний); визначено способи опрацювання термінологічної лексики лісівництва та деревообробки.