Składowe ogólnej sprawności fizycznej 13−16 letnich polskich futbolistów a ich codzienne odżywianie - Antoni Turski Wojciech; Marcin Przybył (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті розглянуто питання взаємозв'язку між розвитком фізичної підготовленості футболістів віком 13−16 років із їх харчуванням. Установлено позитивну кореляцію між споживанням продуктів різного складу (молочних, фруктів, овочів) та розвитком швидкості, спритності й витривалості в юнаків.