Участь волинських спортсменів в Олімпійських іграх - Надія Карабанова; Анатолій Карабанов; Роман Черкашин (Lesya Ukrainka Volyn National University, 2016)
У статті висвітлено питання розвитку олімпійського руху в Україні, зокрема участь волинських спортсменів в Олімпійських іграх.