آموزش مجازی روشی مفید برای ارتقاء آموزش - مهدی سیاح برگر د; علیرضا اولی پور; حسین کمیلی ثانی; احمد فخری (Ahvaz Jundishapur University of Medical Sciences, 2011)
ادامه تحصیل در دهه های اخیر به دغدغه اصلی اقشار مختلف مبدل شده است، کارشناسان    می گویند بهترین محل تحصیل دانشگاهی است که شما را به هدفتان می رساند ... حتی اگر از آن ها دور باشید.از آنجایی که در سالهای اخیر استفاده از امکانات دانشگاه های مجازی در کشور رواج یافته است ولی استفاده از این نوع دانشگاه ها بدون نظارت بوده و بعد از فارغ التحصیلی باعث بروز مشکل برای فرد شده است در این دست نوشته سعی شده است با توضیح کوتاه به این معضل پرداخته شود.