ارتباط سازمان یادگیرنده و اثربخشی درکارشناسان تربیت‌بدنی ادارات آموزش و پرورش تهران - زهره مصباح بابامیری; مهدی کهندل (Sport Sciences Research Institute, 2015)
هدف پژوهش حاضر، بررسی رابطة سازمان یادگیرنده و اثربخشی در کارشناسان تربیت‌بدنی ادارات آموزش وپرورش شهرتهران بود. 69 نفر کارشناس تربیت‌بدنی شاغل در ادارات مناطق نوزده‌گانۀ آموزش و پرورش شهر تهران به‌عنوان نمونۀ آماری انتخاب شدند. تجزیه و تحلیل داده‌ها نشان داد که میانگین یادگیری در سطح فردی، تیمی و سازمانی در حد متوسط بود. همچنین، نتایج رابطۀ معناداری را بین هفت بعد سازمان یادگیرنده و اثربخشی نشان داد. در تحلیل رگرسیونی، 66‌% واریانس و تغییرات اثربخشی کارشناسان تربیت‌بدنی از دو متغیر یادگیری توانمند‌سازی و رهبری راهبردی تبیین گردید.