طراحی نقشة راهبردی شرکت‌های تولیدکنندة تجهیزات ورزشی و رتبه‌بندی اهداف راهبردی با استفاده از روش اولویت‌بندی فازی (مطالعة موردی: شرکت کراس) - محمد رضا فتحی; علی صابری; امیرحسین بهروز (Sport Sciences Research Institute, 2018)
نقشة راهبردی ابزاری است که میان راهبرد موردنظر سازمان و فرایندها و سیستم‌هایی که به پیاده‌سازی راهبرد کمک می‌کنند، ارتباط برقرار می‌کند. این ابزار به کارکنان سازمان نگاه مستقیم و روشنی می‌دهد تا بدانند چگونه فعالیت‌هایشان به اهداف جامع سازمان متصل شود و آن‌ها را درجهت انجام هرچه‌بهتر اقداماتشان هماهنگ می‌کند. این پژوهش با استفاده از روابط علت‌ومعلولی میان اهداف راهبردی در سطوح مختلف، به طراحی و ترسیم نقشة راهبردی در شرکت تولیدکنندة لوازم و تجهیزات ورزشی کراس پرداخته است. در این پژوهش، ابتدا به بررسی نقاط قوت، نقاط ضعف، فرصت‌ها، تهدیدها و مضامین راهبردی و همچنین، میزان پوشش‌یافتن نقاط سوات توسط مضامین راهبردی پرداخته شده است. سپس، میزان تأثیر اهداف هر سطح بر اهداف هم‌سطح خود و میزان تأثیر اهداف هر سطح بر اهداف سطح بالاتر به‌دست آمده است. درنهایت، نقشة راهبردی برای شرکت کراس ترسیم شده است. در ادامة پژوهش، برای اولویت‌بندی اهداف راهبردی از روش اولویت‌بندی فازی استفاده ‌شده است. نتایج نشان داد که ازبین اهداف منظر مالی، افزایش سودآوری بالاترین اولویت را دارد و پس از آن، اهداف افزایش فروش و کاهش بهای تمام‌‌شده قرار دارند.