Сутність і структура інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища - Ірина Онищенко (Academy of Cognitive and Natural Sciences, 2014)
Онищенко І. В. Сутність і структура інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища. У статті розкрито сутність інформаційно-комунікаційного педагогічного середовища, визначено його роль у професійній підготовці майбутніх педагогів. Обґрунтовано думку про те, що інформаційно-комунікаційне педагогічне середовище є складною педагогічною системою, яка охоплює інформаційні, організаційні, інтелектуальні, методичні, технічні, програмні ресурси й підвищує ефективність та якість підготовки фахівців.