ارتباط هواداری تیم های ورزشی، همانندسازی و وفاداری به آنها با مصرف مجازی ورزش - اکرم قبادی یگانه; بهرام یوسفی; علی اشرف خزایی (Sport Sciences Research Institute, 2014)
شرکت در بازیهای ویدیوئی سریعترین میزان رشد را در تفریح انسانها داشته است.  بهویژه فوتبال قادر به نفوذ در بسیاری از صنایع مانند بازیهای ویدئویی بوده و بر اوقات فراغت افراد تأثیر گذاشته است. این مطالعه به بررسی رابطة بین ویژگی های روانشناختی هواداران ورزش فوتبال و تعامل آنان با بازیهای ویدئویی مرتبط با ورزش فوتبال می پردازد. شرکت کنندگان در این پژوهش 379 پسر نوجوان  بودند، که در مسابقات جام فوتبال دیجیتال 2013 شرکت کرده بودند. برای بررسی این رابطه، از یک پرسشنامة دو قسمتی استفاده شد. در بخش اول، ویژگیهای هواداری (پرسش نامه های هواداری ورزشی، همانند سازی تیمی و تعهد ورزشی) و در بخش دوم، پرسش نامة مبتنی بر سطح مشارکت در بازی های ویدئویی ورزشی فوتبال و ترجیح پیروزی (پیروزی تیم محبوب در برابر سایر تیمها) بهکار گرفته شد. نتایج با استفاده از رگرسیون چندگانه نشان داد که عامل های روانشناختی، بهویژه هواداری ورزشی، به طور معناداری سطح مشارکت و ترجیح پیروزی را پیش بینی می کند.