Spolupráca škôl so zariadeniami výchovnej prevencie v prevencii drogových závislostí u detí a mládeže - M. Maľová (Czech Pedagogical Society, 2006)
V príspevku sa poukazuje na možnosti spolupráce školy s inštitúciami v oblasti prevencie. Zároveň prezentujeme vybrané výsledky výskumu realizované u koordinátorov prevencie drogových závislostí a iných sociálnopatologických javov, ktorí pôsobia v základných školách, prinášame ich názory na skúmanú problematiku.