Модернізаційні аспекти організаціїнауково-дослідницької роботи студентів у технічних університетах Німеччини - Тетяна Голуб (Pavlo Tychyna Uman State Pedagogical University, 2013)
У статті розглянуто деякі аспекти та тенденції організації науково-дослідницької роботи студентів у технічних університетах Німеччини, які сприяють підвищенню ефективності цього виду діяльності та роблять його відповідним сучасним світовим вимогам. В статье рассматриваются некоторые аспекты и тенденции организации научно-исследовательской работы студентов в технических университетах Германии, которые способствуют повышению эффективности данного вида деятельности и делают его соответствующим современным мировым требованиям. The article is devoted to the aspects and tendencies in students' research work organization in German technical universities that increase its proficiency and make it true to modern world requirements.